Bewegingsplan

We zijn aan het bouwen…. aan een intranet. Medio 2015 verwachten wij dit gereed te hebben. Hou verdere berichtgeving in de gaten.

Krijgen we jou in beweging?

We weten het allemaal, bewegen is goed voor je. Door sporten krijg je meer energie, een betere weerstand en het maakt stoffen aan in je hersenen waardoor jij je blij en energiek voelt. Helaas lukt het ons nog niet altijd in de praktijk om onszelf in beweging te krijgen. Door een drukke baan, een privé omstandigheden of financiële redenen. Sporten kost geld. Een abonnement en de benodigde aanverwante kleding en spullen zijn vaak duur in aanschaf en moeten ook regelmatig worden vervangen. Kortom genoeg redenen om de plannen die vaak worden gemaakt, uit te stellen.

Omdat DROS de mens in zijn bedrijfsvoering centraal zet wil DROS wat terug doen voor jullie als  medewerkers. DROS wil het mogelijk maken om je met regelmaat gratis te laten sporten, wel in je eigen tijd.

We willen graag met jullie gaan sporten in de zaal, de zaalsporten. Denk hierbij een volleybal, hockey, zaalvoetbal, trefbal, basketbal. Welke sporten en de hoeveelheid verschillende sporten die we aanbieden zal afhangen van het aantal en de soort aanmeldingen.

Fitnessen in de maand maart:

  • Donderdag 5 maart 14:00 uur

  • Woensdag 11 maart 20:00 uur

  • Vrijdag 20 maart 20:00 uur

  • Maandag 23 maart 15:00 uur


Deelname is geheel gratis maar wel op eigen risico. Vanaf 10 personen kunnen wij het door laten gaan. Er zit dus een mogelijkheid in dat er bij onvoldoende animo een afmeldingmail komt. Je wordt zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht.

Eventuele vragen of opmerkingen kunnen in het veld opmerkingen worden geplaatst. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Een sportieve groet van
Wouter en Marieke

Aanmelden