DHS

Hetty Disbergen, DHS, Apeldoorn

“Welke werkzaamheden DROS schoonmaakdiensten voor ons doet? De schoonmaak van de kantoren en de toiletten. Dat gebeurt wekelijks. Bureaus en tafels worden blinkend schoon gehouden, maar ook de hal en de entree krijgen een uitgebreide schoonmaakbeurt.”

“Mijn man Gerrit was jaren werkzaam als vertegenwoordiger. Hij komt uit een ondernemersgezin. Het was hierdoor altijd al wel een beetje bekend dat hij ooit voor zichzelf zou beginnen. Inmiddels bestaat Disbergen Hydrauliek Service (DHS) uit Apeldoorn al sinds 1999.”
“DHS verzorgt de complete opbouw van hydraulische systemen op vrachtwagens. We zijn leverancier van HMF autolaadkranen en de HYVA producten. Ook VDL containerinstallaties behoren tot ons programma. Het merk Marchesi (recycling- en houtkranen) is een paar jaar geleden eveneens aan ons productportfolio toegevoegd.”

“Al snel na het ontstaan van DHS, moesten we noodgedwongen verhuizen. Ons voormalige bedrijfspand is afgebrand. Sinds 2001 zitten we op de huidige locatie aan de Hogekampweg 10a in Apeldoorn. Ooit zijn we begonnen met drie man personeel, maar inmiddels zitten we op tien medewerkers. Met hen werken we dagelijks hard aan het opbouwen van hydraulische systemen op vrachtwagens. Wanneer het kleine kraantjes zijn, kan de opdracht al binnen een paar dagen afgerond zijn, maar soms zijn we er wel weken mee bezig.”

“Hoe wij ooit in contact gekomen zijn met DROS schoonmaakdiensten? Ik sprak ooit een Dros-medewerker tijdens een minimasters-sessie van de Rabobank. Sindsdien is het contact gebleven en gunden we het bedrijf van Ronald Dros de opdracht. Natuurlijk hebben we ook naar de prijs gekeken, maar dat was voor ons niet het allerbelangrijkste. We hebben liever te maken met een schoonmaakbedrijf dat de taken perfect uitvoert, dan dat we de allergoedkoopste willen inschakelen.”

“Bij het glaswerk, zowel binnen als buiten, maken we overigens andere afspraken. Daarvoor komen ze twee keer per jaar. Dát is ook zo mooi aan dit toegankelijke Apeldoornse schoonmaakbedrijf: het contact is zeer laagdrempelig en men reageert direct. We worden steevast keurig te woord gestaan. Maar minstens zo belangrijk: de medewerkers van DROS werken zeer netjes. DROS is bovenal een solide en een stabiel bedrijf. Het mooie is: daar kunnen wij onszelf als DHS volledig mee vereenzelvigen.”