Dommerholt Advocaten

“Advocaten werken vaak met gevoelige materie, documenten of rapporten waarin informatie staat die niet naar buiten mag. Partijen die voor Dommerholt Advocaten werken, zoals de medewerkers van DROS schoonmaakdiensten, moeten dus eigenlijk dubbel zo goed in hun werk zijn. Naast de kwaliteit van de interieurverzorging, mogen ze ons vertrouwen niet beschamen. DROS is wat dat aangaat al jaren een zeer deugdelijke partij.”

“Integer, ter zake kundig maar toch ook laagdrempelig en toegankelijk. De insteek van werken die wij van bedrijven zoals DROS schoonmaakdiensten verlangen, verwachten onze opdrachtgevers ook van Dommerholt. We hopen dat onze uitstraling dat bewerkstelligt.”

“De foto’s van de Dommerholtmedewerkers aan de buitengevel moeten die lage drempel ook laten zien. Advocaten zijn ook maar mensen, toch? Alle medewerkers van Dommerholt Advocaten hebben hun eigen specialisme. Van ondernemingsrecht tot bestuursrecht, van arbeidsrecht tot faillissementsrecht, wij zoeken de specialist bij het desbetreffende vraagstuk van de bedrijven en instellingen die ons inschakelen.”

“Opdrachtgevers komen voor een groot deel uit de directe omgeving van Apeldoorn. Toch is Dommerholt veel groter dan Apeldoorn alleen. We hebben ook vestigingen in Zwolle, Groningen, Eelde en Heerenveen. Onze regionale betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Samenwerken met een kleinere partij zoals DROS schoonmaakdiensten in plaats van een landelijke schoonmaakketen, is voor ons een groot ook goed.”

“Hoe wij in contact gekomen zijn met DROS schoonmaakdiensten? Toen we ooit begonnen aan de Stationsstraat in Apeldoorn, hadden we een goed gesprek met Ronald Dros. Sindsdien is DROS een regionale partner gebleven. Het leuke is: waar nodig, zoeken zij ook onze expertise op. We gaan graag van zulke samenwerkingen aan, met als doel elkaar te versterken.”

“Welke werkzaamheden DROS zoal voor ons doet? Elke werkdag is er een interieurverzorger van DROS voor ons aan het werk. Die kan direct door één van ons aangesproken worden wanneer er iets moet gebeuren of we communiceren via een netjes bijgehouden logboek, waar we op- en aanmerkingen in zetten. Qua tarieven is DROS concurrerend, maar bovenal doen ze de werkzaamheden zeer kundig en netjes. Concurrerend en kundig? Goh, nu ik er zo over nadenk: zo werkt Dommerholt Advocaten zelf natuurlijk ook!”