Glazenwasser

Op zoek naar een glazenwasser? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt. Want of het nu om een woning of bedrijfspand gaat: het is belangrijk om regelmatig uw ramen en kozijnen te laten reinigen. Goed voor de uitstraling, maar zeker ook voor de levensduur van de kozijnen. Bel ons daarom gauw een afspraak en wellicht spreken we dan af dat we op vaste momenten terugkomen om uw ramen schoon te houden. DROS Schoonmaakdiensten: voor een professionele uitstraling van uw bedrijfspand!

Wat doet een glazenwasser allemaal?

Het werk van de glazenwasser houdt niet op bij het streeploos schoonmaken van de ruiten van een pand. Tenminste, niet als het een goede glazenwasser betreft. Deze zorgt er namelijk ook voor dat het houtwerk rondom de ramen schoon blijft, waardoor het minder gauw zal gaan rotten en de kozijnen dus langer meegaan. Maar naast glasbewassing en het reinigen van de kozijnen doet een glazenwasser meer. Onze glazenwassers zijn tevens gespecialiseerd in gevelreiniging. En ook het schoonmaken van uw dakgoten behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast maken wij ook de ramen van uw hoger gelegen etages schoon. Hiervoor maken we gebruik van het geavanceerde Osmose telewassysteem. Onze glazenwassers gebruiken hierbij een telescopische schoonmaaksteel en volledig gezuiverd water op ongeveer 45 graden. Dit water laat geen strepen achter en is bovendien honderd procent milieuvriendelijk. Indien nodig kunnen we bovendien gebruikmaken van een hoogwerker.

Wat kost een glazenwasser?

Als u gebruik wilt maken van de diensten van onze glazenwassers, komen we graag vrijblijvend bij u langs om u een offerte op maat te kunnen bieden. De kosten van glasbewassing zijn immers sterk afhankelijk van de omvang en moeilijkheidsgraad van een klus. Gaat het om een groot pand, met veel ramen op hoogte die ook nog eens ver van elkaar verspreid liggen? Of is het een relatief klein kantoor met enkele grote ramen, die vanaf de grond te wassen zijn? U begrijpt dat de kosten in het eerste geval hoger zullen zijn, ook omdat er bij glazenwassen op hoogte altijd een veiligheidsrisico is. Neem dus vooral contact met ons op, dan bespreken we samen met u een prijs op maat.

Hoe vaak dienen de ramen gewassen te worden?

Dan vraagt u zich wellicht af hoe vaak onze glazenwassers bij u langs moeten komen. Vanzelfsprekend ligt dit volledig aan uw eigen wensen. Maar we kunnen ons voorstellen dat schone ramen voor u extra belangrijk zijn wanneer u bijvoorbeeld een winkelpand bezit of een kantoor heeft waar u dagelijks klanten ontvangt. Schone ramen zorgen dan voor een nette en professionele uitstraling. Daarom is het aan te bevelen om in dit soort situaties in ieder geval om de drie weken een glazenwasser langs te laten komen. Dit blijft echter natuurlijk altijd uw eigen keuze. Vindt u dat eens in de vijf weken ook volstaat, dan spreken we dat met u af.

Glazenwasser

Een afspraak maken

Wilt u ook gebruikmaken van onze glasbewassingsdiensten? Neem dan gauw contact met ons op, dan maken we een afspraak voor het maken van een volledig vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier of rechtstreeks via het telefoonnummer (055) 378 14 56 of ons e-mailadres .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Mogen onze glazenwassers binnenkort ook bij u aan de slag?