Schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf, waar u terecht kunt voor alle denkbare schoonmaakdiensten? Dan is het goed dat u op onze website beland bent! DROS Facility Groep levert namelijk schoonmaakdiensten door heel Nederland. Bel of mail ons daarom gauw voor een afspraak, dan kunnen we u een offerte op maat bieden. Benieuwd voor welke diensten u allemaal bij ons schoonmaakbedrijf terecht kunt? Lees dan gauw verder!

Offerte aanvragen

De diensten van schoonmaakbedrijf DROS

DROS Facility Groep is een full-service schoonmaakbedrijf, dat schoonmaakdiensten voor binnen en buiten aanbiedt. Daarnaast hebben we onze eigen groothandel in schoonmaakartikelen, te vinden op klaverdrie.nl. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die door ons schoonmaakbedrijf onder anderen worden aangeboden.

Glasbewassing en gevelreiniging

Bij ons schoonmaakbedrijf werken onder meer ervaren glazenwassers en gevelreinigers. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er van buiten spic en span uitziet. Schone ramen en gevels zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Groenvoorziening

Onder de naam Apola Groenprojecten biedt schoonmaakbedrijf DROS verder onder meer het onderhouden van groenvoorzieningen. We houden uw (bedrijfs)tuin bij, leggen een nieuwe tuin aan, kunnen deze zelfs voor u ontwerpen of zorgen voor de beplanting of bestrating. Daarmee is DROS méér dan een schoonmaakbedrijf!

Schoonmaak van algemene ruimtes

Als schoonmaakbedrijf zijn we vanzelfsprekend gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse algemene ruimtes. Denk hierbij aan trappenhuizen, galerijen, liften, bergingen, maar ook bijvoorbeeld parkeergarages. Dit doen we momenteel onder meer voor een groot aantal woningcorporaties.

Vloer- en tapijtreiniging

Verder beschikken we over hoogwaardige, professionele apparatuur én gediplomeerde werknemers voor het reinigen van vloer en tapijt. Door iedere vloer op de daarvoor meest geschikte wijze te reinigen, met middelen waarover uw bedrijf waarschijnlijk niet beschikt, zorgen we ervoor dat vloeren langer meegaan.

Hulp bij (project)verhuizingen

Ook is ons schoonmaakbedrijf uw partner bij bedrijfsverhuizingen. Door onze ervaring kunt u ons inschakelen om een efficiënt verhuisplan te maken, zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. We helpen daarnaast onder meer met het monteren en demonteren van diverse meubelen en stellingen, het verpakken van waardevolle objecten, de afvoer van groot afval en natuurlijk de opleveringsschoonmaak.

Schoonmaakbedrijf

Overige diensten

Bovenstaande is slechts een kort overzicht van de diensten waarvoor u bij ons schoonmaakbedrijf terecht kunt. Hiernaast doen we bijvoorbeeld ook nog aan interieurverzorging, opleveringsschoonmaak, hogedrukreiniging, werkzaamheden met hoogwerkers, hardware-reiniging en hebben we een eigen technische dienst. We kunnen gerust stellen dat we eigenlijk alle klussen in of rondom uw (bedrijfs)pand voor u kunnen uitvoeren.

Ook gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten?

Is een schoonmaakbedrijf ook waar u naar op zoek bent? Bel ons dan snel op (055) 378 14 56 of stuur een e-mail via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of ons contactformulier. Waarmee kan schoonmaakbedrijf DROS u van dienst zijn?