Schoonmaakbedrijf Hattem

U zoekt een schoonmaakbedrijf in de buurt van Hattem? Kies voor DROS schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om eenmalige- en opleveringsschoonmaak, gevelreiniging, glazenwasser, interieurverzorging, hardware reiniging of vloer- en tapijtreiniging. Klik op de button hieronder om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen bij onze schoonmaker in de regio Hattem, EdeZutphen, Zwolle, Heerde en Apeldoorn.

Offerte aanvragen

Altijd een schone werkomgeving

Aan de schoonmaak van uw werkomgeving stelt u hoge eisen en dat is niet zo gek. Zo wilt u aan uw klanten met gepaste trots uw pand kunnen tonen. Een eerste indruk maakt u namelijk maar één keer! Ook voor uw werknemers is het van belang. Zij werken nu eenmaal prettiger in een schone werkomgeving. Ons schoonmaakbedrijf in de regio Hattem helpt u graag bij het realiseren van schone en nette werkplekken.

Uw betrouwbare schoonmaker in de regio Hattem

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf nabij Hattem? Klop dan eens aan bij DROS schoonmaakdiensten! Al sinds 1985 hebben wij alle facilitaire diensten voor uw bedrijf in huis! Bovendien beschikken wij over de volgende certificeringen:

  • OB
  • PSO
  • VCA
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • MVO

Op onze website vindt u meer informatie over onze certificeringen, waaronder MVO-certificaat.

Focus op kernactiviteiten

Ons schoonmaakbedrijf in de regio Hattem speelt actief in op de groeiende voorkeur bij veel opdrachtgevers om alle facilitaire diensten bij één dienstverlener onder te brengen. Wij proberen daarom alle benodigde benodigde disciplines en specialismen bijeen te brengen en alles op elkaar af te stemmen. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten. Op onze website vindt u een overzicht van alle facilitaire diensten van onze schoonmaker in de buurt van Hattem.

Schoonmaakbedrijf Hattem

Schoonmaakbedrijf in de buurt van Hattem inschakelen?

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in een ruime hoeveelheid aan facilitaire disciplines. Interesse? Stuur vandaag nog een bericht via ons contactformulier. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of te bellen naar (055) 378 14 56. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact met ons op. Ons schoonmaakbedrijf in de regio Hattem helpt u graag verder.