Schoonmaakbedrijf Zutphen

U zoekt een schoonmaakbedrijf in de regio Zutphen? Voor eenmalige- en opleveringsschoonmaak, gevelreiniging, glazenwasser, interieurverzorging, hardware reiniging, vloer- en tapijtreiniging en nog veel meer bent u bij onze schoonmaker in de regio Zutphen aan het juiste adres. Klik hier voor een overzicht van onze diensten. Wij staan al sinds 1985 voor de beste kwaliteit en service op schoonmaakgebied en hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd in deze branche. DROS schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten en biedt ook voor u een totaaloplossing. Dit doen wij in de omgeving van EdeApeldoorn, Zwolle, Heerde en Hattem.

Offerte aanvragen

Persoonlijke aandacht bij ons schoonmaakbedrijf nabij Zutphen

Onze schoonmaker in de regio Zutphen is u graag van dienst op het gebied van facilitaire dienstverlening. Van dagelijkse tot periodieke werkzaamheden, wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan het soort schoonmaakwerkzaamheden, aantal dagen, aantal schoonmakers en aantal uur per week. Bij ons schoonmaakbedrijf bij Zutphen is persoonlijke aandacht een belangrijke pijler. Tevens zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs

Schoonmaker regio Zutphen met MOA-certificaat

Ons schoonmaakbedrijf vlakbij Zutphen biedt dus een groot aantal verschillende schoonmaakdiensten aan. Bij al onze schoonmaakdiensten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dus ook bij onze schoonmaker in de buurt van Zutphen. Wij beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten. Zo zijn we MOA-gecertificeerd en werken wij uitsluitend met professionele schoonmaakartikelen. Bovendien werken bij DROS schoonmaakdiensten vakkundige en ervaren medewerkers. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen op het gebied van schoonmaakdiensten.

Een groot aanbod in schoonmaakdiensten in de regio Zutphen

Onze schoonmaakspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met schoonmaakklussen. Van vloer- en tapijtreiniging tot aan gevelreiniging, wij helpen u graag! Voor een overzicht van al onze diensten neemt u hier een kijkje. Wij helpen u verder om tot een effectieve manier van schoonmaken te komen. Uiteraard doen wij dat op een milieuvriendelijke wijze.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf nabij Zutphen?

Woorden waar onze schoonmaker in de buurt van Zutphen zich verbonden mee voelt zijn: duurzaamheid, goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, snelle service, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Heeft u een schoonmaker in Zutphen nodig? Of bent u op zoek naar meer informatie? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via (055) 378 14 56. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of het contactformulier op onze website in te vullen. Met de totaaloplossingen van ons schoonmaakbedrijf bij Zutphen kunnen wij veel voor u betekenen!