Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig schoongemaakt worden.

Dankzij de professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor DROS geen enkel probleem. DROS werkt uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Daardoor voldoet DROS aan de strenge Arbo-richtlijnen. Het is tevens een waarborg voor de kwaliteit. 

Een belangrijke en nieuwe innovatie op het gebied van glasbewassing is het Osmose telewassysteem. Met dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 100 procent puur en zuiver water van circa 45°C waardoor er op een milieuvriendelijke manier wordt gewerkt. Door de inzet van een Osmose telewassysteem wordt elke toevoeging van zeep of chemicaliën overbodig. Met dit systeem kunnen lastige plekken op een veilige manier bereikt worden. DROS is in het bezit van het meest innovatieve en complete Osmose telewassysteem van Baudoin.

Ons bedrijf is onder andere actief in de regio Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Epe, Zutphen en Zwolle.