Groothandel

DROS schoonmaakartikelen is partner én leverancier van deskundig advies en een brede keuze aan professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Schoonmaakartikelen kopen

DROS schoonmaakartikelen heeft al ruim 30 jaar ervaring in het gebruik en het leveren van professionele schoonmaakartikelen. De medewerkers van DROS schoonmaakartikelen hebben zeer veel gespecialiseerde kennis van de verschillende productlijnen.

Hierdoor zijn ze in staat bij al onze schoonmaakartikelen een onafhankelijk en deskundig advies te geven. DROS schoonmaakartikelen hecht veel waarde aan flexibiliteit en het ontzorgen van haar klanten. Dat wordt gewaardeerd. Steeds meer bedrijven en particulieren weten DROS schoonmaakartikelen te vinden voor het kopen van schoonmaakartikelen

Ontdek het uitgebreide aanbod!

DROS schoonmaakartikelen is gespecialiseerd in de verkoop van schoonmaakartikelen en biedt haar klanten een uniek aanbod schoonmaakartikelen aan.

DROS schoonmaakartikelen heeft ruim 2.000 artikelen. Schrobmachines en waterzuigmachines, Numatic stofzuigers, hygiëne papier en de bijbehorende dispensers; het is een kleine greep uit het uitgebreide aanbod dat wij leveren.

Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak

DROS schoonmaakartikelen levert de schoonmaakproducten aan schoonmaakbedrijven, verpleeghuizen, campings, horecagelegenheden, verzorgingstehuizen, sportscholen, fysiotherapeuten, voedingsmiddelenbedrijven en instellingen met een eigen schoonmaakdienst. Het leveringsprogramma voldoet aan alle hoge eisen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

Direct uw schoonmaakartikelen kopen?

Bestellen bij DROS schoonmaakartikelen gaat gemakkelijk en snel.  Klanten kunnen per telefoon, e-mail of in onze webshop bestellen. De webshop met meer dan 1500 artikelen is te bereiken via http://www.klaverdrie.nl

Indien gewenst maakt DROS schoonmaakartikelen een offerte op maat. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Vragen over producten en/of productgebruik? Ook dan staat DROS schoonmaakartikelen graag voor haar klanten klaar.

Nadere informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 055-3782920 of e-mail info@klaverdrie.nl. DROS schoonmaakartikelen is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaakartikelen kopen, daarvoor bent u bij DROS schoonmaakartikelen aan het juiste adres!