Hoogwerkers

Gevelreiniging en glazenwasserij in hoogbouw kan niet zonder professionele en veilige voorzieningen. Werkzaamheden met een hoogwerker uitvoeren, bespaart tijd en is in veel gevallen veiliger dan het gebruik van een steiger of ladder. Vandaar dat DROS drie hoogwerkers in gebruik heeft. Eén met een maximale hoogte van 22 meter, één met een maximale hoogte van 30 meter en een zijdelings bereik van 20 meter inclusief een jip. Sinds kort is er ook één met een maximale hoogte van 21 meter inclusief een jip. Daardoor zijn ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoon te maken.

Door dit grote werkbereik kunnen glazen luifels en daken of moeilijk bereikbare ramen perfect worden gereinigd. Zelfs in kleine hoekjes en nauwe of drukke straten is DROS veelvuldig aan het werk. De hoogwerkers worden ingezet voor glazenwasserij, gevelreiniging, goten en daken reinigen, boomverzorging, maar ook voor inspecties op hoogte.

Wanneer er werk moet worden verricht op nog grotere hoogtes kan men ook bij DROS terecht.

Verhuur van een hoogwerker

DROS verhuurt de hoogwerkers inclusief een medewerker die de hoogwerker bedient. Dit kan zelfs per uur afgesproken worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?