Glazenwasser Zutphen

Een gediplomeerde glazenwasser in de buurt van Zutphen nodig? DROS schoonmaakdiensten heeft zich weten te onderscheiden tot een serieuze speler binnen glasbewassing. Van ramen aan de binnenkant tot buitenkant van uw pand en van particulieren tot bedrijven. Onze opgeleide glazenwassers maken uw ramen op een professionele wijze schoon. Dat kunnen zij op zowel eenmalige als periodieke basis doen. Wij ontzorgen en doen nét dat beetje meer. 

Offerte aanvragen

De prijs-kwaliteitverhouding 

‘Schone’ prijzen is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en veiligheid. Onze glazenwasser in de regio Zutphen werkt uitsluitend met topmerken. We selecteren alleen de beste producten van de beste leveranciers. Behalve aan de prijs-kwaliteitverhouding van onze dienstverlening, hechten wij ook veel waarde aan het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een centrale rol binnen ons bedrijf.

Glasbewassing via Osmose telewash systeem

Met biologische afbreekbare producten staat onze glazenwasser in de buurt van Zutphen voor kwaliteit en het creëren van een milieuvriendelijke werkomgeving. Bovendien is DROS schoonmaakdienten een innovatief bedrijf binnen de schoonmaakbranche. Op het gebied van duurzaamheid is er binnen glasbewassing een belangrijk ontwikkeling: glasbewassing via Osmose telewash systeem. Bij osmosebewassing is iedere toevoeging van zeep of chemicaliën verleden tijd. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten.

Meer dan een glazenwasser in de regio Zutphen

Van een vloerreinigingen tot glazenwasser in de regio Zutphen, wij bieden schoonmaakoplossingen tegen schone prijzen in o.a. de provincie Gelderland. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak algemene ruimtes
  • Gevelreiniging
  • Groenvoorziening
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hoge druk reiniging
  • Hoogwerkers
  • Hardware reiniging
  • Vloer- en tapijtreinigng

Kijk gerust eens rond op onze website, waar u een indruk krijgt van onze diensten.

Glazenwasser Zutphen

Glazenwasser in de buurt van Zutphen nodig?

Met de professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor onze glazenwasser in de buurt van Zutphen geen enkel probleem. Ook in Ede, Hattem, Wapenveld, Apeldoorn, ZwolleHeerde, Amersfoort, Nunspeet en omgeving maken wij uw ramen op een professionele wijze schoon. Neem voor meer helderheid over onze diensten gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 14 56 of een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Klik hier om direct ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser in de regio Zutphen!