Glazenwasser Ede

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in de regio Ede? Sinds de oprichting in 1985 heeft DROS schoonmaakdiensten zich ontwikkeld tot één van de meest gespecialiseerde bedrijven op het gebied van glasbewassing in de provincie Gelderland en ver daarbuiten. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of kleine woning, onze gediplomeerde glazenwassers zorgen voor een optimaal schoon eindresultaat. Dat is waar wij in uitblinken! 

Offerte aanvragen

Prijs-kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij werken in principe alleen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit al lang geleden hebben bewezen. Door de prijs als uitgangspunt te nemen, kunnen we betaalbare diensten aanbieden zonder te besparen op kwaliteit. Facturatie en correspondentie gaat zoveel mogelijk digitaal: met besparing tot gevolg. Niet alleen op de kosten, maar ook op het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt onze glazenwasser in de buurt van Ede heel serieus.

Glasbewassing via Osmose telewash systeem

DROS schoonmaakdiensten staat voor groene schoonmaak. Wij geven om het milieu en dat ziet u terug in de werkwijze van onze glazenwasser in de regio Ede. De middelen díe door ons worden ingezet, zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. Bovendien werken wij met glasbewassing via Osmose telewash systeem. Simpelweg omdat het een zelfreinigende werking waardoor tijdens het glazenwassen zeep of chemicaliën overbodig zijn. Een bijkomend voordeel: zemen behoort tot het verleden, want het oppervlakte droogt vlekvrij.

Meer dan een glazenwasser in de regio Ede

Wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan glasbewassing? Behalve voor het inschakelen van een glazenwasser in de rgeio Ede, bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak algemene ruimtes
  • Gevelreiniging
  • Groenvoorziening
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hoge druk reiniging
  • Hoogwerkers
  • Hardware reiniging
  • Vloer- en tapijtreinigng

Glazenwasser Ede

Glazenwasser in de buurt van Ede nog?

Met de professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor onze glazenwasser in de buurt van Ede geen enkel probleem. Ook in Apeldoorn, Hattem, Wapenveld, Zutphen, Zwolle en Heerde kunt u kiezen voor een glazenwasser van DROS schoonmaakdiensten. Heeft u vragen over glasbewassing? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer (055) 378 14 56, door een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of klik hier om ons contactformulier in te vullen. Met onze glazenwasser in de regio Ede bent u zeker van een optimaal schoon eindresultaat.