Glazenwasser Zwolle

Op zoek naar een glazenwasser in de regio Zwolle? Van de begane grond tot de derde verdieping en van een bedrijfspand tot woning. De glazenwassers van DROS schoonmaakdiensten maken al uw ramen professioneel schoon. Wij reinigen al uw ramen, zodat de zon weer volop bij u naar binnen kan schijnen. Klik op onderstaande button om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen voor een professionele glazenwasser in de regio Zwolle.

Offerte aanvragen

Sprankelende binnenramen én buitenramen

Het schoonmaken van uw buitenramen of hoge ramen kan soms best lastig zijn. U kunt het door professionals laten schoonmaken. Dit kan in Ede, Hattem, Wapenveld, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Amersfoort, Nunspeet en omgeving. Zij zijn gediplomeerd en beschikken over de juiste materialen. Zo beschikt onze glazenwasser in de buurt van Zwolle over professionele ladders en eigen hoogwerkers. Daarnaast maken wij indien gewenst ook de binnenkant van uw ramen professioneel schoon. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en zorgen voor een optimaal schoon eindresultaat. Zorgt onze glazenwasser in de regio Zwolle binnenkort bij u voor sprankelende binnen- en buitenramen? 

Milieuvriendelijke werkwijze

DROS schoonmaakdiensten staat voor groene schoonmaak en dat ziet terug in onze werkwijze. Zo werkt onze glazenwasser in de regio Zwolle via het Osmose telewash systeem. Het Osmose telewash systeem heeft een zelfreinigd effect. Hierdoor zijn er geen chemicaliën nodig . Met behulp van dit systeem kunnen wij nóg milieuvriendelijker. Bekijk deze pagina om te zien welke stappen we nog meer ondernemen.

Uw betrouwbare partner

Dros schoonmaakdiensten is een betrouwbare partner op het gebied van glasbewassing. Wij beschikken dan ook over verschillende certificaten: OSB, PSO (trede 3), VCA, ISO 9001 en ISO 14001. Op onze website vindt u meer informatie over de certificeringen.

Meer dan glasbewassing

Naast glasbewassing bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak algemene ruimtes
  • Gevelreiniging
  • Groenvoorziening
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hoge druk reiniging
  • Hoogwerkers
  • Hardware reiniging
  • Vloer- en taptijreining

Op onze website vindt u meer informatie over deze diensten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Glazenwasser Zwolle

Glazenwasser in de buurt van Zwolle inschakelen?

Sprankelende ramen, professionele service en een milieuvriendelijke werkwijze. Iedere keer weer. Daarvoor bent u bij DROS schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Heeft u vragen? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 14 56 of een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Onze glazenwasser in de buurt van Zwolle vertelt u graag meer over de mogelijkheden.