Glazenwasser Apeldoorn

Als glazenwasser in Apeldoorn reinigen wij uw ramen op een professionele wijze. Glasbewassing is één van de hoofdactiviteiten van DROS schoonmaakdiensten en wij mogen ons dan ook specialist noemen op het gebied van glasbewassing. Met de nieuwste methoden en specifieke vakkennis zorgen onze specialisten voor een stralend resultaat. Schone ramen zorgen niet alleen voor een goede uitstraling, maar verminderen ook de kosten voor het onderhoud van uw houten- en kunststofkozijnen wanneer u uw ramen regelmatig reinigt.

 

Offerte aanvragen

 

Professionele glazenwasser regio Apeldoorn

Onze glazenwasser in Apeldoorn gaat iedere dag met veel enthousiasme aan de slag om al onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Zodra u tevreden bent, zijn wij dat ook. Van structurele tot eenmalige glasbewassing en van bedrijfspanden tot appartementen complexen. Onze glazenwassers zijn ervaren en gediplomeerde vakmensen die uitsluitend met goedgekeurde materialen werken. Dankzij de professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor DROS schoonmaakdiensten geen enkel probleem

Osmose telewash systeem

Om de kwaliteit te waarborgen, volgt onze glazenwasser in Apeldoorn de ontwikkelingen binnen glasbewassing op de voet. Het Osmose telewash systeem is één van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode. Met behulp van dit systeem kunnen wij nóg milieuvriendelijker (één van de belangrijkste pijlers binnen DROS schoonmaakdiensten) werken. Door de inzet van een Osmose telewash systeem is elke toevoeging van zeep of chemicaliën verleden tijd. Er wordt enkel gebruik gemaakt van zuiver water.

Glazenwasser Apeldoorn

Meer weten over onze glazenwasser in Apeldoorn?

Ook in Ede, Hattem, Wapenveld, Zutphen, ZwolleAmersfoort, Ede en Nunspeet kunt u kiezen voor een glazenwasser van DROS schoonmaakdiensten. Behalve een glazenwasser in Apeldoorn, vindt u bij ons nog veel meer diensten op het gebied van facilitaire dienstverlening. Onze diensten zijn eenvoudig te bekijken via onze website. Klik hier voor een overzicht. Meer weten? Of een glazenwasser in Apeldoorn inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 14 56, een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of ons contactformulier in te vullen. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Schumanpark 51 in Apeldoorn. Onze glazenwasser in Apeldoorn is uw ideale partner voor glasbewassing!