Glazenwasser Nunspeet

Op zoek naar een goed opgeleide glazenwasser in de regio Nunspeet? De glazenwassers van DROS schoonmaakdiensten zorgen voor sprankelende, heldere ramen. Uiteraard geheel streeploos! Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze professionele schoonmaakdiensten. Via onderstaande button kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Sprankelende ramen op een hogere verdieping

U haalt alles uit de kast om de ramen op een hogere verdieping schoon te krijgen, maar dit blijkt ingewikkelder dan gedacht. U heeft alle ladders die u tot uw beschikking heeft al geprobeerd en toch komt u niet in de buurt. Onze glazenwasser in de buurt van Nunspeet werkt op een eigen hoogwerker met telewash systeem. Zo kan hij elk raam van uw woning of bedrijfspand weer laten sprankelen. Dit is één van de voordelen wanneer u kiest voor DROS schoonmaakdiensten.

Milieuvriendelijke werkwijze

Onze glazenwasser in de buurt van Nunspeet werkt met het Osmose telewash systeem. Dat betekent dat wij voor het reinigen van uw ramen geen reinigingsmiddelen gebruiken. Voor het reinigen van uw ramen wordt er gebruik gemaakt van zuiver water. Deze milieuvriendelijke manier van glasbewassing garandeert een schoon en streeploos resultaat.

Meer dan glasbewassing

DROS schoonmaakdiensten voert naast glasbewassing ook nog andere schoonmaakwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan:

  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak algemene ruimtes
  • Gevelreiniging Groenvoorziening
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hoge druk reiniging
  • Hoogwerkers
  • Hardware reiniging
  • Vloer- en tapijtreinigng

Kortom: alles om uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw te laten uitzien.

Uw betrouwbare partner

DROS schoonmaakdiensten wil een betrouwbare partner in de schoonmaakbranche zijn. Wij beschikken dan ook over verschillende certificaten: OSB, PSO (trede 3), VCA, ISO 9001 en ISO 14001. Bij onze betrokken vakmensen, waaronder glazenwassers in de buurt van Nunspeet, staat de opdrachtgever te allen tijde centraal.

Glazenwasser Nunspeet

Glazenwasser in Nunspeet inschakelen?

Klanten in Apeldoorn, Ede, Wapenveld, Heerde, Hattem, Zutphen, Zwolle en Amersfoort gingen u voor. U wilt toch ook weer optimaal kunnen genieten van mooi schoon ramen? Schakel dan een glazenwasser nabij Nunspeet in. Dit kan door te bellen naar (055) 378 14 56. U kunt ook een mail sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of vul het contactformulier in. Komt onze glazenwasser in de buurt van Nunspeet binnenkort bij u langs?