Glazenwasser Amersfoort

Heeft u een glazenwasser in Amersfoort nodig? En wilt u de hulp van een professional inschakelen? Schakel dan vandaag nog DROS schoonmaakdiensten in! Uw partner voor een optimaal schoon eindresultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij onze glazenwasser in de buurt van Amersfoort aan. Klik om onderstaande button om uw gegevens in te vullen en wij nemen zo spoeidig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Offerte aanvragen

Uw betrouwbare glazenwasser in Amersfoort!

Het inschakelen van een professionele glazenwasser in Amersfoort biedt u veel voordelen. Niet alleen worden uw ramen blinkend schoon, maar u voorkomt ook schade. In de eerste plaats, omdat vuil voor vervelende krassen kan zorgen. Ook draagt een vakkundige reiniging bij aan langere levensduur van zowel het raam als de kozijnen. Daarnaast kan een glazenwasser regelmatig bij u langskomen. En passen die schone ramen niet perfect bij uw visitekaartje voor klanten, sollicitanten en andere relaties?

Osmose telewash systeem

Als schoonmaakbedrijf hebben wij veel impact op de omringende natuur. Daarom gaan wij het liefst zo milieuvriendelijk mogelijk te werk. Onze glazenwasser in de buurt van Amersfoort maakt dan ook gebruikt van het zogenoemde Osmose telewash systeem. Hiermee wordt er enkel met zuiver water van 45°C gewerkt. Schadelijke producten, zoals: zeep en andere chemicaliën, zijn hiermee compleet uit onze werkwijze verbannen. Ook mooi meegenomen: dit systeem maakt het bereiken van moeilijke plekjes een stuk makkelijker!

Onze glazenwassers in Amersfoort

De vakmensen van DROS schoonmaakdiensten helpen u graag in het onderhoud van uw bedrijfsgebouw. Al sinds 1985 zet ons bedrijf zich als allround facilitair dienstverlener in. U vindt dus niet alleen onze glazenwassers in Amersfoort. Maar ook onze schoonmakers, verhuizers en medewerkers in de groenvoorziening. Dus wilt u meer aan uw gebouw laten doen? Wij pakken de gevelreiniging of hogedrukreiniging graag voor u aan!

Glazenwasser Amersfoort

Regel een glazenwasser in de buurt van Amersfoort

Blinkende ramen. Een schoon gevoel. Met de hulp van DROS schoonmaakdiensten kunt u weer heerlijk aan de slag. Schakel daarom vandaag nog de hulp van onze vakmensen in. Heeft u een vraag? Bel vrijblijvend naar (055) 378 14 56 of stuur een e-mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een glazenwasser in Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Wapenveld, Heerde, Hattem, Zutphen, ZwolleNunspeet en omgeving