Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn? Of het nu gaat om eenmalige- en opleveringsschoonmaak, gevelreiniging, glazenwasser, interieurverzorging, hardware reiniging of vloer- en tapijtreiniging. Onze schoonmaker in Apeldoorn zorgt voor een schone omgeving. Wij bieden schoonmaakdiensten in het breedste in van het woord. Niet voor niets staan wij bekend om onze totaaloplossingen op het gebied van schoonmaak. Benieuwd naar wat onze schoonmaker in Apeldoorn voor u kan betekenen? Ontdek het hier. Schone en frisse ruimtes, dat begint bij DROS schoonmaakdiensten.

Offerte aanvragen

Persoonlijke aandacht bij ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

DROS schoonmaakdiensten biedt voor iedere schoonmaakklus een passende oplossing. Deel uw wensen met onze schoonmaker in Apeldoorn, EdeZutphen, Zwolle, Heerde, Hattem en u ontvangt schoonmaakadvies op maat. Wij denken graag met u mee en combineren onze vakkennis met onze jarenlange ervaring. Ons enthousiaste team kijkt op basis van uw wensen naar de beste mogelijkheden binnen het door u gestelde budget. Ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn is een professionele en betrouwbare organisatie waar betrokken vakmensen ervoor zorgen dat de opdrachtgever te allen tijde centraal staat.

Schoonmaker in Apeldoorn met MOA-certificaat

De kwaliteit van onze dienstverlening is een belangrijke pijler binnen DROS schoonmaakdiensten. Als duurzaam schoonmaakbedrijf in Apeldoorn beschikken wij over het MOA-certificaat. Een van de speerpunten van ons MVO-beleid is u de helpende hand te bieden om uw eigen MVO-doelstellingen te bereiken. Vakmanschap, snelle service en kwaliteit, dat is kenmerkend voor onze schoonmaker in Apeldoorn. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en veilige schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Op deze manier blijft de kwaliteit van onze schoonmaakdienstverlening gewaarborgd.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn?

DROS schoonmaakdiensten is gevestigd aan de Schumanpark 51 in Apeldoorn. Hier vindt u alle facilitaire diensten onder één dak. Wilt u de hulp van onze schoonmaker in Apeldoorn inschakelen? Of bent u op zoek naar meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 14 56, een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of ons contactformulier in te vullen. Maak uw wensen kenbaar en ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn biedt een passende oplossing op maat!