Schoonmaakbedrijf Heerde

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Heerde? Of het nu gaat om interieurverzorging, schoonmaak algemene ruimtes, gevelreiniging, groenvoorziening, vloer-en tapijtreiniging, hardware reiniging of een andere schoonmaakklus. DROS schoonmaakdiensten is een duurzaam schoonmaakbedrijf dat voor iedere schoonmaakklus een geschikte oplossing heeft. Bij ons bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn wij al ruim 30 jaar expert in facilitaire diensten.

Offerte aanvragen

Bespaar tijd

Wilt u het onderhoud van uw pand ook liever uitbesteden? Kies dan voor een schoonmaker in de regio Heerde. Geniet van brandschone ruimtes. Een goed verzorgd interieur. En deskundig schoongemaakte toetsenborden en monitoren. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in de buurt van Heerde inschakelt, bespaart u zeeën van tijd. Wilt u binnenkort verhuizen? Dan verzorgen wij met alle liefde de opleveringsschoonmaak! Klik op de button hierboven om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

Altijd schone ramen

Kiest u voor gemak of kunt u zelf uw ramen niet meer wassen? Schakel een schoonmaker in de buurt van Heerde, EdeZutphen, Zwolle, Apeldoorn en Hattem in. Met hoogwerkers en een hogedrukspuit zorgen professionele schoonmakers voor het beste resultaat. Hallo kristalheldere ruiten! En hallo brandschone gevel! Wilt u het reinigen van uw ramen aan ons uitbesteden? Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor een glazenwasser in de buurt van Heerde.

Onze schoonmaker nabij Heerde is uw betrouwbare partner

Als schoonmaakbedrijf in de regio Heerde willen wij graag een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken dan ook over verschillende certificeringen. Denk hierbij aan:

  • OSB
  • PSO
  • VCA
  • ISO 9001
  • ISO 14001

Op onze website vindt u meer informatie over onze certificeringen. Ook hecht DROS schoonmaakdienste veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Schoonmaakbedrijf Heerde

Schoonmaakbedrijf in de regio Heerde nodig?

Wilt u uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden? Dan bent u bij DROS schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Stuur vandaag nog een bericht via ons contactformulier. Of neem contact met ons op via (055) 378 14 56. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor meer informatie een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Wie weet staat er morgen nog een schoonmaakbedrijf bij u in Heerde voor de deur!