Betty Keizer 25 jaar in dienst bij DROS

24 sep 2013

Op 1 juli 2013 was Betty Keizer 25 jaar in dienst bij DROS Schoonmaakdiensten. Een bijzonder gebeurtenis voor DROS die niet ongemerkt kan blijven.  Op vrijdag 6 september werd zij hiervoor op gepaste wijze in het zonnetje gezet. Rond de klok van half 5 werden de genodigden verwacht bij Restaurant De Brugwachter. 

Ronald Dros spreekt in zijn toespraak over de geweldige inzet en het enthousiaste waarmee Betty zich al jarenlang inzet voor het bedrijf. Eerst als interieurverzorgster en vanaf 1993 in de functie van rayonleidster. Een afwisselende maar hectische baan die ook het nodige vraagt van het thuisfront.

Ook Betty zelf maakt van de gelegenheid gebruik om haar collega’s en vooral haar gezin te bedanken voor de steun, die zeer waardevol  voor haar waren in vooral de afgelopen periode van haar carrière .  De collega’s sluiten het officiële gedeelte af met een toepasselijk lied. 

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er nog nagepraat en geklonken op een mooie tijd en een fijne toekomst. Betty nogmaals gefeliciteerd!