Dros schenkt laptops aan XL-begeleiding

13 feb 2014

Op maandag 3 februari heeft Marieke Rijnhout namens DROS twee laptops geschonken aan XL-begeleiding in Apeldoorn. DROS en XL-begeleiding zijn tijdens de beursvloer in contact gekomen met elkaar. Tijdens dit is contact waren wij zodanig enthousiast dat wij gelijk gekeken hebben of er mogelijkheden waren om iets bij te dragen aan dit project. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen twee laptops te schenken!

Wat is XL-begeleiding?
Wij bieden begeleiding aan jonge mensen gericht op de naschoolse periode op diverse vakgebieden.
Inspelen op de hulpvraag en zien wat de vraag is achter de mens met een verstandelijke beperking en/of autisme dat is de kracht van XL begeleiding.
Onze positieve levensinstelling en humor en het altijd zoeken naar de mogelijkheden van onze clienten is de basis van onze aanpak.

"Avondschool Apeldoorn" is er voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme met name gericht op de naschoolse periode. De begeleiding is gericht op de individuele hulpvraag op het gebied van cognitieve vaardigheden, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid.

De combinatie van deze drie belangrijke onderdelen in het leven van onze cliënten vormen voor ons een uitdaging ! Ons doel is om met elkaar deze vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en te vergroten.

Meer informatie op www.xlbegeleiding.nl