Een dag uit het leven van een rayonleidster

17 dec 2018

Tegen 08:30 uur zet ik mijn telefoon aan en open ik mijn laptop om de eventuele binnengekomen mails te beantwoorden. De bestellingen die ik binnen heb gekregen van de collega’s worden verwerkt.
Mijn telefoon gaat en het betreft een ziekmelding. Hierdoor komen 2 objecten open te staan, en benader de vaste invallers of zij die avond in kunnen vallen. Gelukkig! Zij kunnen. Later die dag zal ik de reservesleutels bij hen brengen.
Wederom gaat de telefoon. Collega vraagt vakantie aan en deze noteer ik gelijk.
In mijn agenda staat er een afspraak om 09:15 uur met een sollicitant. Hiervoor rij ik naar kantoor. Hiermee heb ik een leuk gesprek.
Dan haal ik de bestelde spullen uit mijn kast en ga deze rond brengen op de panden. Ik zie de klant en informeer gelijk hoe het gaat met de schoonmaak.
Rond 11.00 uur weer thuis en maak nog even een contactrapport van het bezoek aan de klant. Hierna las ik pauze in.
Om 14:30 uur hervat ik mijn werkzaamheden.  De binnenkomende mails/telefoons/whats apps worden weer beantwoord en om 16.30 uur ga ik op pad om de objecten te bezoeken waar de collega’s werkzaam zijn.
Ik loop een dks, op een ander object is het tijd voor een evaluatiegesprek, en op het laatste object help ik even mee zodat de invaller op tijd klaar is.
Inmiddels is het 19:30 uur en rij richting huis. Er komen nog een aantal telefoontjes i.v.m. een alarm of kapotte stofzuiger.
Een blik op de klok, 20:30 uur.. ik ben klaar en zet mijn telefoon uit.