HOENDERLOO FAIR 2015

28 sep 2015

HOENDERLOO FAIR 2015

Afgelopen weekend kwam er een einde aan de tentoonstelling Van Gogh, dwars door de collectie in het Kröller-Müller Museum, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe.  Een van de ingangen is te bereiken via Hoenderloo, waar de schilderijen van Van Gogh buiten staan en de zonnebloemen alle bezoekers verwelkomen.

Zaterdag 26 september was de dag dat iedereen kan zien en horen dat Hoenderloo zich ook heeft laten inspireren door 125 jaar Van Gogh. De smaak van Van Gogh kon worden geproefd,  klaargemaakt door de plaatselijke horeca;  bezoekers konden schilderen ala Van Gogh; er was een kunstmarkt in ‘t vernieuwde Dorpshuus en Hoenderloose bedrijven konden zich manifesteren; daarnaast stonden er gastkramen; de HoenderRit, een oldtimer rally met honderd klassieke auto’s eindigde op de Hoenderloo Fair; de winnaars van de zonnebloemenwedstrijd werden bekend gemaakt.  Kortom, er is een feest gemaakt van deze 1ste Hoenderloo Fair.

Uiteraard was Dros ook aanwezig met een stand op de Hoenderloo Fair. In de stand was een schoonmaakpakketje te koop met daarbij een lot voor de verloting. De opbrengst van de verkopen gaat naar een ‘Groen’ doel in Hoenderloo. We hebben uiteindelijke €560,- opgehaald en dit zal tijdens de Doe Dag in het voorjaar 2016 besteed worden!

De uitslag van de verloting:

1e prijs – Mevrouw H. Hulshof
2e prijs – De heer D. Doppenberg
3e prijs – Mevrouw C. Habets