Present Beursvloer

20 nov 2015

Apeldoornse Beursvloer levert 103 matches op
Bedrijven en organisaties betekenen opnieuw veel voor elkaar!

Op 18 november 2015 vormde het Apeldoornse stadhuis het decor voor de elfde editie van de Beursvloer Apeldoorn. Lokale bedrijven die iets voor de samenleving willen betekenen en lokale maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken, sloten hun deals tijdens dit jaarlijks terugkerende event. Een prachtig resultaat van 103 deals.

Loco-Burgermeester Mark Sandmann gaf rond vijf uur 's middags door een gongslag het startsein. Om half zeven sloot de Beursvloer en zijn de behaalde resultaten door presentator Frank van Klink bekend gemaakt. In de tussenliggende tijd zijn vraag en aanbod op gebied van kennis, diensten of goederen bij elkaar gebracht. De portemonnees bleven gesloten als gebruikelijk. Na tien minuten waren de eerste 15 matches al gemaakt!

DROS schoonmaakdiensten sloot hierbij 5 deals met verschillende prachtige maatschappelijke organisaties, waaronder Unicef, stichting KAP, scouting organisatie Stadhouder Willem III/Lady baden Powell. DROS neemt al 5 jaar deel aan de beurs en probeert op deze manier ook haar steentje bij te dragen in de maatschappelijke bewegingen van Apeldoorn.

–---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Beursvloer is een landelijk fenomeen waar al vele steden aan meedoen om maatschappelijke betrokkenheid te creëren. In Apeldoorn zijn nu met succes voor het 11de jaar, op deze geanimeerde manier, maatschappelijke behoeften verhandeld. Jaarlijks worden tientallen organisaties en verenigingen blij gemaakt door bedrijven die iets willen doen voor Apeldoorn. De Beursvloer is een initiatief van Stichting Present en werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Make It Happen, Gemeente Apeldoorn en diverse andere partners van Stichting Present.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------