PSO audit bij Dros schoonmaakdiensten

05 nov 2013

Donderdag 31 oktober heeft de PSO audit plaatsgevonden bij Dros schoonmaakdiensten door Dekra-certification.  PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen.  Deze audit is positief verlopen en we hebben de hoogste trede, trede 3 behaalt. Dit betekent dat wij boven gemiddeld bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. 

Deze hoogste trede past bij onze organisatie en geeft aan dat onze denkwijze en manier van handelen gericht is op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

PSO
De PSO erkent verschillende stadia van socialer ondernemen en stimuleert de ontwikkeling van aspirant status tot het niveau van koploper. Zowel het plaatsen van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie als het inkopen of uitbesteden bij andere sociale bedrijven is onderdeel van de PSO. Toetsing gebeurt op resultaten en de op kwalitatieve aspecten die van belang zijn voor een goede arbeidsinpassing van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie (passend werk, integratie, functioneren-ontwikkeling en begeleiding) Een PSO erkenning geeft aan dat een bedrijf meer dan gemiddeld bijdraagt aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.