Social Media

12 jun 2013

Op maandag 10 juni heeft Marianne van der Meulen  op haar werklocatie een bloemetje ontvangen. Zij kreeg dit omdat zij  deze maand was uitgeloot onder onze Facebook-vrienden van DROS facility groep.

Steeds meer mensen en bedrijven maken gebruik van Facebook en Twitter om anderen op de hoogte te houden van bezigheden en ontwikkelingen. DROS kan en wil niet achterblijven bij deze ontwikkelingen en informeert  ook via Social Media het grote aantal medewerkers en (potentiële) opdrachtgevers over de verschillende disciplines van ons bedrijf.

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Omdat het leuk is om onze medewerkers te informeren, maar ook omdat onze medewerkers ambassadeur zijn voor ons bedrijf, willen wij hen stimuleren om Facebook-vriend te worden van DROS en ons te volgen op Twitter. Daarom verloten wij elke maand een kleine attentie onder de medewerkers die Facebook-vriend zijn en/of  ons volgen op Twitter.

Deze maand was de attentie een bloemetjeen deze is overhandigd aan Marianne van der Meulen. Ze heeft het  bloemetje ontvangen van haar rayonleidster Monique van Helsdingen tijdens haar werkzaamheden bij Circulus in Apeldoorn. Marianne vond het een leuke verrassing en bedankte DROS van harte voor het ontvangen bloemetje.

Wilt u als werknemer in de volgende maanden kans maken op een leuke attentie, word dan snel Facebook-vriend van DROS facility groep of volg ons op Twitter via @drosfacility