Vitesse-opdracht

20 feb 2013

Op 19 februari is het nieuwe trainingscentrum van eredivisieclub Vitesse in Papendal in gebruikgenomen. Diversey, als leverancier en producent van duurzame schoonmaak, sanitaire voorzieningen en hygiëneoplossingen, heeft dit meest moderne topvoetbalcentrum in Nederland ingericht. Diversey ging daarvoor een samenwerking aan met Schoongroep Nederland, waarvan het uitvoerende schoonmaakbedrijf Antonio Shining Places lid is.

Vorig jaar, op 22 november, ondertekenden Diversey en Schoongroep Nederland een samenwerkingsovereenkomst voor de belevering van schoonmaakmachines, ‑materialen en –middelen. Schoongroep Nederland is een samenwerkingsverband van regionale schoonmaakbedrijven, die verspreid over heel Nederland zijn gevestigd. Landelijke dekking, vakmanschap, samenwerken en kennis delen zijn de belangrijkste peilers van Schoongroep Nederland. Toen eind november de openbare aanbesteding van het Vitesse-trainingscentrum aan Antonio Shining Places werd gegund, kon direct concreet invulling worden gegeven aan de samenwerking met Diversey.

Het Vitesse-trainingscentrum kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid: het vier verdiepingen tellende gebouw behuist namelijk kantoorruimtes, een receptie, restaurant met keuken, wasserij, zwembad, kleedkamers, fitness- en massagebehandelingsruimten. Diversey leverde voor alle disciplines de hulpmiddelen, zoals de Taski-trolley met Smartdose, de chemie, het glasbewassingssysteem en de vloeronderhoudsmachine – de Taski Swingo 1255 met het IntelliDose-systeem.

Over Diversey
Diversey is een toonaangevend merk in duurzame schoonmaak, sanitaire voorzieningen en hygiëneoplossingen. Diversey werkt met haar merkproducten aan een schonere en gezondere toekomst. Diversey heeft een rijke erfenis van bedrijven die pioniers waren in commercie, schoonmaken en hygiënebusiness. De wortels liggen in 1886, toen SC Johnson zijn bedrijf oprichtte in Racine, Wisconsin. In de loop der jaren volgde diverse overnames. En in 2011 de voorlopig laatste: Diversey werd overgenomen door Sealed Air Corporation.

Meer informatie: http://www.diversey.com