Wethouder Prinsen brengt bezoekt aan Dros Schoonmaakdiensten

30 okt 2014

Wethouder Prinsen brengt bezoekt aan Dros Schoonmaakdiensten

Wethouder Olaf Prinsen bracht 17 oktober een bezoek aan Dros Facility group. Hij werd ontvangen door directeur Ronald Dros. Hij begon als eenmanszaak in 1985 met hulp van beide ouders. Dros is nu uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 300 medewerkers.

Dros levert niet alleen schoonmaakdiensten, maar is ook een handelsmaatschappij in schoonmaakartikelen, -apparatuur en –benodigdheden. Ook groenprojecten of facilitaire projecten behoren tot het aanbod van Dros.

Tijdens het bezoek heeft wethouder Prinsen uitleg gehad over het bedrijf en de werkzaamheden. Hij heeft zelf enkele ramen gewassen van het Portaal -waar Dros nu werkzaam is- op een hoogwerker van maar liefst 28 meter hoog.

Betrokkenheid en vakbekwaamheid

De wethouder was onder de indruk van de betrokkenheid en de vakbekwaamheid van de medewerkers. Ook heeft Dros duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van werkprocessen en aan het begeleiden van de medewerkers hierin.

Dros schoonmaakdiensten zet zich actief in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en beschikt over de hoogste notering van het PSO certificaat (prestatie sociaal ondernemen).

Bron: www.apeldoorn.nl