Glazenwasser Epe

Onze professionele glazenwasser in de regio Epe staat garant voor een vlekkeloze reiniging van uw ramen. Er is immers niets dat de uitstraling van uw huis of bedrijfspand meer verfraaid dan smetteloze ramen. Als u beperkt in tijd of moeite moet doen om bij uw hoge ramen te komen, staan de glazenwassers van DROS Schoonmaakdiensten klaar om u te assisteren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de grondige reiniging van zowel de binnen- als de buitenkant van uw ramen, zodat de ramen van uw huis of bedrijfspand weer stralen als nooit tevoren.

Vraag een offerte aan!

 

Het belang van een schoon raam

Stralende dagen worden nog mooier wanneer u door schone ramen naar buiten kijkt. Het is de hoogste tijd om af te rekenen met het vuil dat zich de afgelopen tijd heeft opgehoopt op uw ramen. Schone ramen geven de zon de kans om ongehinderd uw woning binnen te stralen en tillen de uitstraling van uw huis naar een hoger niveau. Of u nu uw woning in de verkoop zet of gewoon wenst dat het er op zijn allerbest uitziet, onze glazenwasser in de buurt van Epe staat garant voor een resultaat dat blinkt van optimale schoonheid.

Bedrijfspand 

Heldere ramen dragen bij aan een aantrekkelijker uiterlijk voor uw klanten en creëren een plezierigere werkomgeving voor uw medewerkers. Als u de uitstraling van uw bedrijfspand wilt verfraaien, dan is onze glazenwasser in de omgeving van Epe uw ideale partner. Wij garanderen kwalitatieve reiniging door ons vriendelijke en ervaren personeel.

Meer dan glazenwassen

Onze glazenwassers uit Epe bieden een dienstverlening die nauw aansluit op uw specifieke behoeften op het gebied van gebouwonderhoud. Naast glasbewassing kunnen de professionals van DROS Schoonmaakdiensten u van dienst zijn met het volgende:

  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes
  • Gevelreiniging
  • Groenvoorziening
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hogedrukreiniging
  • Hoogwerkers
  • Hardware reiniging
  • Vloer- en tapijtreiniging

We gaan graag met u in gesprek om samen een plan te ontwikkelen, zodat we op maat gemaakte en resultaatgerichte oplossingen kunnen bieden. Met onze professionele middelen en bekwaam personeel streven we naar een optimaal en brandschoon eindresultaat.

Glazenwasser in Epe nodig?

Glasbewassing is één van de hoofdactiviteiten van DROS schoonmaakdiensten. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Bovendien werken wij via het Osmose telewash systeem. Met behulp van dit systeem kunnen wij nóg milieuvriendelijker schoonmaken. Wilt u uw ramen professioneel en snel laten reinigen? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 14 56, een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of ons contactformulier in te vullen. Onze glazenwasser is actief in Hattem, Ede, Apeldoorn, Wapenveld, Zutphen, Zwolle, Heerde, Amersfoort, Nunspeet, Twello, Vaassen en omgeving.