SPL

“De ervaring, het feit dat er erg weinig personeelswisselingen zijn én de kwaliteit. Het zijn voor ons zo maar enkele redenen waarom DROS schoonmaakdiensten al jaren voor ons werkt. Twee keer in de week wordt ons pand schoongemaakt. Kantoren, kantine, toiletten, alles. De verantwoordelijke medewerker van DROS, hoort daardoor ook een beetje bij ons. Ze voelt zich letterlijk betrokken bij ons bedrijf.”

“Ze werkt veelal als onze werkdag er bijna op zit. Is het zo dat wij langer moeten doorwerken, dan kan er altijd wat verschoven worden. Die flexibiliteit is onbetaalbaar. We bespreken het en de medewerker regelt het.”
“Wat SPL precies doet? Wij zijn leverancier van besturingspanelen voor de industriële markt. Het leeuwendeel van deze werkzaamheden gaat de hele wereld over. Grote kranen op schepen, de besturing van een machine of een productieproces, SPL houdt zich er al 35 jaar mee bezig. Eerst opereerden we vanuit Loenen, sinds 2007 zitten we in Apeldoorn.”

“De laagspanningssystemen in deze kasten, hebben altijd te maken met het besturingsgedeelte van een installatie. Met opdrachtgevers zoals de overheid, of bijvoorbeeld grote fabrieken en machineproducenten, zijn klussen altijd weer anders. We hebben veel overleg met opdrachtgevers om uiteindelijk te kunnen ontwikkelen wat men van ons vraagt. Soms moet oude elektronica veranderd worden, dan weer moet er nieuwe vermogenshardware komen voor een nieuwe productielijn.”

“Dat alles maakt dat we over een hoog kennisniveau beschikken als het gaat om de recente technieken, maar ook om regelgeving en normeringen. Dit maakt onze klanten én onszelf zeer veeleisend. Daarnaast vindt men het prettig dat de lijntjes zeer kort zijn, binnen ons bedrijf.”

“Korte lijntjes en hoge eisen over het kennisniveau. Zo denkt men over ons, zo denken wij dus ook over de partners die werk voor ons doen. Neem DROS schoonmaakdiensten dan maar als concreet voorbeeld. Wanneer we eens in de zoveel tijd de marmoleum vloeren in de was willen zetten, dan leidt één telefoontje al tot een concrete afspraak. Sinds we in Apeldoorn zitten, werkt DROS al naar volle tevredenheid voor ons. We zijn erg blij met DROS.”