Zó zou uitbesteden moeten zijn…

Als eigenaar of gebruiker van vastgoed bent u elke dag weer druk met beheren, exploiteren, onderhouden, bewaken, schoonmaken en in stand houden van uw gebouwen en gronden. Vermoedelijk heeft u veel uitbesteed aan externe dienstverleners. Meestal meer dan één. Daardoor hebben u en uw medewerkers er een dagtaak aan om met al die dienstverleners afspraken te maken en ze te controleren.

Maar is dat wel de bedoeling van uitbesteden? Juist dan zou uw organisatie zich toch moeten kunnen concentreren op uw core business. Zonder dat u en uw mensen er allerlei toezicht- en controlewerk bij krijgen?

Het is onze overtuiging en ervaring dat dit alleen kan als u overstapt op uitbesteden aan één organisatie. Eén dienstverlener die alle disciplines die u nodig heeft kan aanbieden, regelen, coördineren, regisseren en op elkaar afstemmen. Met één contactpersoon en één factuur. Zó zorgeloos en overzichtelijk zou uitbesteden moeten zijn.

Die complete facilitaire dienstverlening hebben wij voor u ontwikkeld en vormgegeven. Al onze ervaring en vakkennis vindt u terug in een ideaal integraal en breed dienstenpakket van hoge kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Totaalonderhoud & Beheer noemen wij dat. In de brochure leest u er meer over.

Wilt u nu al meer weten of een afspraak maken, klik dan hier voor onze contactgegevens.