Camping de Vinkenkamp

De DROS-medewerkers die zich elke dag melden op Camping de Vinkenkamp in Lieren hebben het schoonmaakwerk in zich, zo ervaren de campingmedewerkers. “Of het nu wisseldagen zijn van onze bungalows, of de twee schoon te maken toiletgebouwen: we zien ze elke dag en ze werken hard.” Aan het woord is eigenaar Erik-Jan Buitenhuis.

De vele reinigingsactiviteiten van DROS Schoonmaakdiensten zijn dus al jaren een vaste waarde bij Camping de Vinkenkamp. Toch is er ruim een jaar geleden wel iets anders veranderd. De camping is toen overgenomen door Erik-Jan Buitenhuis. Als kind kwam hij altijd al op deze camping. Hij had iets met De Vinkenkamp. Toen ruim een jaar geleden bekend werd dat de camping te koop stond, hapte Buitenhuis toe. “Ik zag mijn droom waarheid worden.”

Sindsdien is de camping danig aangepakt. Buitenhuis, in het dagelijks leven eveneens eigenaar van Buitenhuis Recreatietechniek, toverde een voormalige paardenwei om tot kampeerveld en plaatste daar diverse speeltoestellen. Ook de receptie- annex horecagelegenheid werd opgeknapt en de overnachtingsplekken, zoals de kampeervelden (Bosweide, Albaweide, Buitenweide, Vinkenweide en ’t Zandweide) kenden inmiddels ook een prachtige update. En wanneer er onverhoopt vaste gasten stoppen met hun chalet of stacaravan bij De Vinkenkamp, dan bouwen Erik-Jan en zijn medewerkers zelf een nieuwe variant op die vervolgens verkocht gaat worden. “Zo houden we kwaliteit en uitstraling in eigen hand.”

De visie die de medewerkers van camping de Vinkenkamp altijd richting hun gasten hanteren, is veelzeggend. “Wij proberen een persoonlijk tintje toe te voegen aan het verblijf hier. We verwelkomen hen met een warm hart. We willen dat ze zich hier echt thuis voelen.”

Al die werkzaamheden worden natuurlijk aangevuld met de logische schoonmaakwerkzaamheden van DROS. Buitenhuis: “Deze medewerkers van DROS voelen voor ons als collega’s. We zijn hier allemaal gelijk. Als ze op een andere manier te werk willen gaan, dan zijn die ideeën ook welkom. Wat ons wel steeds opvalt: de DROS-medewerkers hebben het écht in zich om onze plekken steeds weer tot een schoon plaatje om te toveren. Ze denken mee, ze zijn flexibel, ze werken hard. Schoonmaken zit in hun DNA.”