Schoonmaakbedrijf Nunspeet

Overweegt u een schoonmaakbedrijf in de buurt van Nunspeet in te schakelen? DROS schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in heel veel verschillende schoonmaakdiensten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor: interieurverzorging, glasbewassing, schoonmaak algemene ruimtes, gevelreiniging, groenvoorziening, groothandel, opleveringsschoonmaak, hogedrukreiniging, hoogwerkers, hardware reiniging, verhuizingen, vloer- en tapijtreiniging en technische dienst. Klik op onderstaande button om direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

Offerte aanvragen

De voordelen

Ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Nunspeet biedt vele voordelen. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Gecertificeerd schoonmaakbedrijf
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
  • Flexibele werkwijze
  • Al uw schoonmaakwerkzaamheden onder één dak
  • Jarenlange ervaring
  • Professionele middelen en vakkundige schoonmakers in de regio Nunspeet

Schoonmaakbedrijf Nunspeet

Maatwerk

Iedere opdracht is anders. Wij stemmen daarom graag vooraf af wat uw wensen zijn en komen met een oplossing op maat. Denk hierbij aan de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden, hoe vaak u wilt dat wij langskomen en wat u van ons verwacht. Zo kunnen wij resultaatgericht maatwerk leveren.

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Nunspeet vindt het belangrijk om te blijven investeren in kwaliteit. Wij volgen dan ook uitsluitend met kwaliteitsproducten en volgen de technische ontwikkelingen op de voet. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor diverse kwaliteitsnormen: OSB, PSO (trede 3), VCA, ISO 9001 en ISO 14001. Op onze website vindt u meer informatie over onze certificeringen.

Milieubewust schoonmaakbedrijf in de regio Nunspeet

Naast de kwaliteit van onze dienstverlening hechten wij veel waarde aan milieubewust schoonmaken. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo werken wij met het Osmose telewassysteem. Met dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 100 procent puur en zuiver water van circa 45°C waardoor er op een milieuvriendelijke manier wordt gewerkt.

Schoonmaker in Nunspeet nodig?

Wilt u uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan DROS schoonmaakdiensten? Onze schoonmaker is actief in Nunspeet, Amersfoort EdeZutphen, Zwolle, Apeldoorn en Hattem en omgeving. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar (055) 378 14 56, een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)contactformulier op onze website in te vullen. De mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in de regio Nunspeet zijn eindeloos.